Gå til hovedindhold
KL
Arbejdsmarked
Ukraine

Ny hjemmeside skal hjælpe ukrainere i job

Partnerskab om ukrainere i job har oprettet en ny hjemmeside, der skal give ukrainske flygtninge et overblik over deres jobsøgning i Danmark.

Foto: jobguideukraine.dk

28. 03. 2022 - kl. 11:05
Tekst af Martin Pedersen, marp@kl.dk

For at hjælpe ukrainske flygtninge bedst muligt ind på det danske arbejdsmarked, er der nu oprettet en ny hjemmeside, hvor ukrainerne kan finde information til deres jobsøgning. Hjemmesiden er lavet på initiativ fra det nyligt oprettede partnerskab om ukrainere i job mellem regeringen, arbejdsmarkedets parter, KL og Danske Regioner.

– Det er rigtig godt, at vi hurtigt har fået samlet de vigtigste informationer, så vi kan lette vejen til job for ukrainske flygtninge. Regeringen har fokus på, at de ukrainske flygtninge i første omgang bliver ordentligt modtaget og får hjælp og trygge faste rammer. Men vi hører også, at mange af ukrainerne gerne vil i arbejde og bidrage. Derfor har vi lavet en særlov og oprettet partnerskabet for at gøre det muligt at træde ind på arbejdsmarkedet så hurtigt som muligt, siger beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) i en pressemeddelelse.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her