Gå til hovedindhold
Kommunikation
Sundhed

Det gik faktisk meget godt – og det var ikke en tilfældighed

Det gik faktisk meget godt – og det var ikke en tilfældighed

Foto: Colourbox

28. 04. 2023 - kl. 12:33
Tekst af Admin User, umbraco@cabana.dk

De fleste af os er utvivlsomt ved at være trætte af at høre om kriser. Men de er til at få øje på og går ikke væk. Tværtimod er det til at forudse, at der kommer flere, og at de skal håndteres af vore virksomheder og af den offentlige sektor. Samspillet mellem offentlig og privat er her af største betydning.

Man kan mene, hvad man vil, om regeringens håndtering af covid-19 krisen, men alt tyder på, at nationen i sammenligning med andre lande er kommet vel ud på den anden side. Der var ikke mange døde som følge af covid-19, serviceydelserne blev leveret og økonomien har det godt. Ja, den er ’bomstærk’. Hvad der er årsag og virkning her kan diskuteres, men det kan i al fald tolkes, som et spørgsmål om institutionel konkurrenceevne, nemlig som et spørgsmål om evnen til at udvikle og tilpasse sig ændrede omstændigheder: grand strategy i den ene ende og nytænkning i den anden ende.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her