Gå til hovedindhold

22

5 resultater

Ny pulje giver 72 millioner til velfærdsteknologi

Lås ikon

Velfærdsteknologi
Ældre
Sundhed

CO-PI skal hjælpe kommuner og regioner med innovative indkøb af velfærdsteknologi, som kan støttes af ny pulje fra Erhvervsstyrelsen.

Ny formand for Komdir vil mere på banen i velfærdsdebatten

Lås ikon

Ledelse
Navne
Velfærd

Kommunaldirektørforeningens nye formand, Eik Møller, vil sikre, at foreningen kan mærkes mere, og at kommunaldirektørerne også blander sig i debatten om fremtidens velfærd.

SKI overvejer at gå ind på det specialiserede socialområde

Lås ikon

Social
Økonomi

Området, der presser alle kommuner voldsomt, kan blive omfattet af en ny fælles indkøbsaftale i fremtiden, lyder det fra SKI. Velfærdschefernes formand er positiv, men ser også nogle faldgruber.

Flere kommuner presset på økonomien – Rebild genåbner budgettet

Lås ikon

Økonomi
Budget
Social

Manglende regulering for prisstigninger og et voksende specialiseret socialområde presser kommuners økonomi i bund. I Rebild laver de nu en delvis genåbning af budgettet, mens Vordingborg søger hjælp udefra til at få styr på finanserne.

Socialdemokratiets borgmesterkandidat i Norddjurs: Jeg er ikke nogen ny Jan

Lås ikon

Byråd
Navne

Allan Gjersbøl Jørgensen (S) er netop blevet valgt som Socialdemokratiets nye borgmesterkandidat i Norddjurs Kommune. Da han gik ind i kommunalpolitik, var det med et ønske om at forløse kommunens store potentiale. Fire perioder senere kæmper han stadig med netop det.