Gå til hovedindhold

30

5 resultater

Vismænd: Private aktører er ikke bedre end kommuner til at få folk i job

Økonomi
Arbejdsmarked
Beskæftigelse

En ny rapport fra Det Økonomiske Råd peger på, at private aktører ikke er bedre til at få folk i job end kommunerne. Samtidig mener vismændene, at ændringer af arbejdsmarkedsindsatsen bør bygge på en konkret evaluering – i stedet for at man melder besparelser ud som det første.

Ekspertgruppe skal give bud på fremtidens beskæftigelsesindsats – og hvordan der kan spares milliarder

Beskæftigelse
Arbejdsmarked
Folketinget

En ekspertgruppe skal om et år aflevere bud på, hvordan beskæftigelsesindsatsen kan reformeres. Regeringen vil skabe en mere værdig beskæftigelsesindsats, lyder det i kommissorium, hvor målet om at nedlægge jobcentre og spare tre milliarder på beskæftigelsesindsatsen fremgår klart.

Radikale stemmer for affaldslov: ”Vi har fået rykket nogle ting”

Folketinget
Affald & genbrug

Det har gennem længere tid stået uklart, hvordan Radikale Venstre stiller sig til regeringens lovforslag om liberalisering af affaldssektoren. Nu melder partiet ud.

Topchef om digital fritagelse: ”Jeg forstår hensynet, men det går for stærkt”

Folketinget
Borgerservice
Digitalisering

Ideen med at tage hensyn til borgere, der har svært ved at navigere i den digitale verden, er god, men der bør være mere dialog mellem lovgiverne og kommunerne, mener den nyvalgte formand for Kommunaldirektørforeningen Eik Møller.

Ny Viden: Danskerne vil have liv i bymidten

Byudvikling
Skole
Sundhed

Ny Viden handler denne gang om byplanlægning, folkeskoler og sundhed. Tips til rapporter, forskningsresultater og analyser modtages gerne på viden@kl.dk.