15 | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold

15

6 resultater

SF vil sætte alle folkeskoler helt fri

Skole
Folketinget
Frisættelse

Erfaringerne fra frikommunerne er så gode, at de bør udbredes til samtlige folkeskoler, mener SF. Venstre nærer stor sympati for idéen, men påpeger, at det kræver enighed i folkeskoleforligskredsen.

Set & Sket: Rygende skamstøtte sendes rundt

Sundhed
Ældre

Statue skal skabe dialog om rygning, mindfulness hjælper både medarbejdere og borgere, og 11-årig ha lavet grundlag for jubilæumslogo: Hver uge giver Danske Kommuner et indblik i, hvad der sker i kommunerne. Tip modtages gerne på aktuelt@kl.dk.

Foreløbige regnskabstal tegner dystert billede

KL
Økonomi
Social

Kommunerne står under ét til at overskride budgetterne for 2022. Inflation, ukrainere og det specialiserede socialområde presser.

Ny aftale om dosispakket medicin skal aflaste kommunale medarbejdere

Sundhed
Rekruttering
Ældre

Det vækker glæde i KL, at Danske Regioner og PLO har indgået en aftale om dosispakket medicin. Aftalen skal udbrede ordningen til flere borgere og aflaste sundhedspersonalet i kommunerne.

FOA lander første overenskomst

Overenskomst

Vikarbureauerne og FOA er blevet enig om en overenskomst for vikarer på ældreområdet, der kan se frem til pæne lønstigninger.

FH og KL: Vores velfærdssamfund skal geares til fremtiden

Velfærd

Der er behov for en demokratisk samtale om, hvad det er for et velfærdssamfund, vi vil have. Første skridt må være en erkendelse af udfordringernes omfang. Sådan skriver KL-formand Martin Damm og FH's formand, Lizette Risgaard, i et fælles indlæg forud for Kommunalpolitisk Topmøde 2023.