Gå til hovedindhold
Folketinget
KL
Velfærd

KL-formand: Nu skal Folketinget have hovedet op af sandet og diskutere fremtidens velfærd

Med det stigende antal ældre de kommende år og den voksende mangel på hænder, kan vi ikke regne med, at vores velfærdssamfund kan fortsætte uændret. Det er på tide, at Folketinget stempler ind og diskuterer grundigt, hvordan fremtidens velfærd kan og skal se ud, mener KL-formand Martin Damm (V).

KL-næstformand Jacob Bundsgaard (S) og KL-formand Martin Damm (V). Foto: Jakob Carlsen

03. 10. 2023 - kl. 11:04
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

I dag tirsdag finder den traditionsrige åbning af Folketinget sted, og et nyt folketingsår begynder. Står det til KL-formand Martin Damm (V) bør én diskussion stå øverst på folketingspolitikernes to-do liste: Nemlig diskussionen om fremtidens velfærdssamfund.

– Det har ligget lidt tungt med det indtil nu – både fra regeringen og Folketingets partier i al almindelighed. Det bliver same procedure as last year, hvor man bliver ved at tale rundt om problemerne og finde på nogle gode oneliners, men kernen og de grundlæggende udfordringer med, hvad vi skal med velfærdssamfundet, har Folketinget ikke taget hul på. Og det er altså tredje udkald til flyveren nu, siger Martin Damm.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her