Gå til hovedindhold
Administration
Navne
Velfærd

Ny bog giver vilde problemknusere en værktøjskasse

Vilde problemer er store, svære og sammenfiltrede. En ny bog redigeret af Sigge Winther Nielsen er tiltænkt som en værktøjskasse til dem, der forsøger at tæmme de vilde problemer.

Sigge Winther Nielsen vil med sin nye bog give en værktøjskasse til dem, der forsøger at tæmme de vilde problemer. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Berlingske/Ritzau Scanpix

30. 10. 2023 - kl. 06:41
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

Siden Sigge Winther Nielsen udgav bogen Entreprenørstaten for to år siden, har han rejst land og rige – og udland – rundt og holdt oplæg om sine pointer. Han har således både besøgt kommuner, ministre, skoler, fonde og ikke mindst den tyske vicekansler, den spanske vicepremierminister og topembedsmænd i London. Og uanset, hvor han kom hen, var pointen den samme.

– De sagde alle sammen ret samstemmende, at de virkelig savnede et sted, hvor man kunne finde modeller, man kunne bruge på vilde problemer og cases. Der er helt tydeligt en erkendelse af, at der er nogle problemer, der er vildere end andre, men hvordan finder man ud af, hvor vildt noget er, og hvad der så skal til for at løse det, siger Sigge Winther Nielsen.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her