Gå til hovedindhold

September

113 resultater

Kommuner raser over lånediskrimination: Vil have minister på banen

Folketinget
Landdistrikter

Nordfyns Kommune fremlægger nu flere eksempler på borgere, der har fået nej til at låne penge til køb af boliger i kommunen. Nu vil fynske borgmestre have landdistriktsministeren til at handle.

Kommunale topfolk styrter frem på magtfuld sundhedsliste

Sundhed
Navne
KL

KL’s formand Martin Damm (V) er strøget langt op på listen over magtens top 100 i sundhedsvæsnet. KL’s administrerende direktør Kristian Vendelbo rykker ligeledes frem, og det er udtryk for, at kommunerne for alvor har demonstreret deres rolle i sundhedsvæsnet, mener KL.

Ulrik Wilbek forlænger sygemelding på ubestemt tid

Navne
Byråd

Viborgs borgmester Ulrik Wilbek (V) er fortsat ikke rask. Viceborgmester Mads Panny (S) fortsætter som fungerende borgmester.

To nye ansigter i kommunaldirektørkredsen: Her er ugens navnenyheder

Navne
Ledelse

Danske Kommuner sikrer i dette opsamlingsheat et overblik over ugens navnenyheder.

Nye data skal styrke kommunernes indsats på det specialiserede socialområde

Økonomi
Digitalisering
Social

Torsdag går hjemmesiden social.dk i luften. Siden rummer et helt nyt univers af viden og data på det specialiserede socialområde, som kan bruges, når kommunerne skal udvikle indsatser og lægge budgetter.

Kommunale akutfunktioner får nye kvalitetsstandarder

Sundhed
Ældre

Som første skridt i den nationale kvalitetsplan stilles der yderligere forpligtende krav til indsatsen i de kommunale akutfunktioner på tværs af landet. Samtidig styrkes kapaciteten for borgere med brug for akut sygepleje uden for sygehuset.