Gå til hovedindhold
Overenskomst
Arbejdsmarked

Overenskomstparterne har sat sig ved forhandlingsbordet

Torsdag mødtes KL og Forhandlingsfællesskabt til første forhandlingsmøde i forbindelse med OK24, hvor løn ser ud til at blive en af de helt store kampe. Det skete til lyden af en række fagforeninger, der bød op til musik og dans foran KL-huset i København.

De fremmødte fagforeninger havde opsat en "Kravenes Port" foran KL-husets hovedindgang inden overenskomstforhandlingernes første møde skulle starte. Foto: Jakob Carlsen

04. 01. 2024 - kl. 17:42
Tekst af Martin Pedersen, marp@kl.dk

Det var til dans og musik, at det første forhandlingsmøde i overenskomstforhandlingerne mellem KL og Forhandlingsfællesskabet blev skudt i gang torsdag klokken 14.

En gruppe fagforeninger havde, som de har gjort før, slået sig sammen om at klappe forhandlingerne i gang. Det skete med kaffeboder, scene, utallige faner og fællessang i stor stil foran KL-huset i København, hvor forhandlingerne skulle foregå. I to timer stod fagbevægelsen klar med budskaber om blandt andet ligeløn og højere løn, indtil Forhandlingsfællesskabet ankom og takkede for opbakningen.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her