Gå til hovedindhold
Social
Handicap
Det specialiserede socialområde

Byrådsmedlemmer foreslår botilbuds-landsby for at styrke kvaliteten

Fremtidens botilbud skal samles i en landsby, der drives af kommunalt understøttet fond. Det foreslår Børge Koch (R) og Thomas Vedsted (løsgænger), der vil styrke Haderslevs botilbudsområde.

Foto: Colourbox

29. 01. 2024 - kl. 17:12
Tekst af Magnus Eg Møller, maem@kl.dk

De har egentlig ikke noget med social- og handicapområdet i Haderslev Kommune at gøre til daglig, byrådsmedlemmerne Børge Koch (R) og Thomas Vedsted (løsgænger).

Børge Koch sidder som formand for Haderslev Kommunes vækst- og udviklingsudvalg og medlem af økonomiudvalget og teknik- og klimaudvalget, mens Thomas Vedsted sidder i beskæftigelse- og borgerserviceudvalget, børne- og familieudvalget og ungeudvalget.

Alligevel har de brugt den sidste måneds tid – helt uden hjælp fra embedsværket - på et forslag, der kan vende op og ned på kommunens botilbud: De vil lave en landsby, hvor kommunens borgere med handicap, der i dag er spredt på en lang række mindre botilbud, kan blive samlet på én matrikel.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her