Sådan er brugen af PPR i kommunerne - og sådan er børnene og de unge
Indenrigs- og Sundhedsministeriets Benchmarkingenhed har taget et kig ned i kommunernes PPR-indsats for at give kommunerne indblik i, hvad der kendetegner børnene og de unge, der har sager i PPR. Analysen viser en overvægt af drenge, ligesom der er store overlap til psykiatrien og indsatser efter Barnets Lov.

Foto: Colourbox
Når en lærer eller pædagog tager fat i PPR, pædagogisk psykologisk rådgivning, for at få afdækket, om et barn eller en ung har brug for støtte, går PPR i gang med at undersøge barnets behov.
Nu har Indenrigs- og Sundhedsministeriets Benchmarkingenhed undersøgt, hvad det er for børn og unge, der har sager ved PPR. For det ved man meget lidt om i dag. Man ved også meget lidt om, hvorvidt der er forskelle mellem kommunerne, lyder det.
Benchmarkingenheden har indsamlet oplysninger fra 16 kommuner om børn og unge, der har en PPR-sag.
Med den nye analyse kan man blandt andet se, at der er store forskelle på, hvor stor en andel af børnene og de unge i de 16 kommuner, der er i kontakt med PPR.
Log ind
For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.
Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her