Gå til hovedindhold
Administration
Byråd
Navne

En ny start i Thisted

De sidste otte år har Ulla Vestergaard (S) været udekørende underviser for FOA med bopæl i Thisted, men hvor det meste af arbejdet foregik rundt i Danmark og i København. Nu er det slut med at leve i en kuffert, hvilket betyder, at hun både skal lave mad hver aften igen – og samtidig vænne sig til at være Thisted Kommunes nye borgmester.

Foto: Sofus Cormer
25. 01. 2018 - kl. 08:00
Tekst af Amalie Guldborg Olesen

Det er stadig bælgmørkt, og klokken har knap passeret halv otte tirsdag morgen, da Ulla Vestergaard parkerer bilen ved Teutonersalen på Thisted Gymnasium. Godt nok starter nytårskuren for alle rådhusets medarbejdere først kvart over otte, men hun skal ikke nyde noget af at komme for sent på sin første arbejdsdag. Det er nemlig første gang, hun er på arbejde som Thisted Kommunes nye borgmester.

Sommerfuglene blafrer i maven – på den gode måde – og hænderne er ikke til at holde i ro. Med undtagelse af når der bliver givet hånd og ønskes godt nytår til de andre, der er mødt tidligt frem. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her