Gå til hovedindhold
Demografi
Administration

Faxe dufter af lakrids

Faxe by lugter enten af lakrids, øllebrød eller gylle. En veloplagt borgmester Ole Vive (V) er ved bus-mikrofonen på søndag eftermiddags rundtur med nye borgere. Vive håber, at de nye vil lokke endnu flere tilflyttere til den smukke kommune med de fine godser.

25. 05. 2018 - kl. 08:00
Tekst af Sidsel Boye

Røde brandbiler, grill-pølser og en slikskål. Ingen tvivl om, at brandstationen i Faxe er det absolutte højdepunkt for både store og små deltagere i borgmesterens guidede bustur for tilflyttere til Faxe Kommune.

Thor på to år har som flere andre af de yngste scoret en rød plastichjelm, og han er så frisk på at se en brandbil indefra. Bagefter drøner han begejstret rundt mellem redningsfartøjer og sine forældre. Thors mor, Jannie Legaard, er flyttet fra Herfølge i Køge til Rønnede i Faxe og fortæller glad om den nye daginstitution, Møllen, hvor der er knap seks hektar udeareal, som den lille krudtugle kan tumle sig på.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her