Gå til hovedindhold
Byråd

Politik skal ikke være en karrierevej

Som politiker skal det ikke handle om, hvad man kan gøre for at blive genvalgt ved næste valg eller andre karrierepolitiske ambitioner. Det er at tage øjnene væk fra bolden, mener Eva Borchorst Mejnertz (R), der synes, at vi skal have hjertet og os selv langt mere med i politik.

07. 06. 2018 - kl. 08:00
Tekst af Amalie Guldborg Olesen

 

Til at begynde med havde Eva Borchorst Mejnertz en lang liste, der indeholdt alle årsagerne til, at hun ikke ville stille op som byrådspolitiker i Aarhus. Det har aldrig været drømmen at være politiker, hun vil stadig gerne have tid til sine børn og familien, og hun elsker sit arbejde som gymnasielærer. Men vendte hun tingene om, var det måske netop dét, der gjorde, at hun burde gøre det. For hende at se er der alt for meget fokus på at gøre politikerjobbet til en karrierevej eller et indøvet håndværk, og hun oplever, at folk til tider tænker mere på at blive genvalgt end at få løst de aktuelle problemstillinger. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her