Gå til hovedindhold
Byråd

Furesøs byråd er enige om fælles arbejdsprogram

Furesøs politikere har sat retningen for kommunens udvikling med enig vedtagelse af et arbejdsprogram, der sætter spor for udviklingen af Furesø flere år frem.

Foto: Furesø Kommune
30. 08. 2018 - kl. 08:00
Tekst af Tom Ekeroth

De 21 politikere i Furesø Byråd har vedtaget et arbejdsprogram, som beskriver, hvordan de vil udvikle kommunen. Borgmester Ole Bondo Christensen (S) fortæller:

– Som politikere er vi demokratisk valgte til at sætte en retning for Furesø. Når vi nu har vedtaget arbejdsprogrammet i fuldstændig enighed, så sender det et kraftigt signal til borgere, medarbejdere og samarbejdspartnere om, at vi tager den demokratiske opgave på os og sætter en retning for udviklingen af kommunen. Det er en unik situation, vi her har skabt os, som jeg ikke kender til fra andre kommuner. Vi kan dog ikke komme i mål alene, så derfor lægger vi op til, at der er et stærkt element af borger- og medarbejderinddragelse, når de mange indsatser og handlinger skal blive til virkelighed, siger borgmesteren. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her