Gå til hovedindhold
Byråd

Jeg bliver høj af at lære mennesker at kende

Det, der driver Merete Scheelsbeck (K), er mødet med de mennesker, hun vier, dem, hun møder til EM i guppyopdræt, og entusiasterne fra frimærkesamleklubben. Hun er dybt engageret i hele Høje-Taastrup Kommune, og samtidig skal hun lige om lidt være stedfortræder i Folketinget for anden gang.

Merete Scheelsbeck (K) nyder at tage til fritids- og kulturarrangementer i Høje Taastrup Kommune, som for eksempel motionsløbet Hedelandsdysten, hvor hun førte an i tovtrækkeri. Privatfoto
30. 08. 2018 - kl. 08:00
Tekst af Sasha Reiffenstein Petersen

I hele sit liv har 32-årige Merete Scheelsbeck boet i Høje-Taastrup, og hun kommer fra et hjem, hvor der altid blev diskuteret politik ved middagsbordet. Hendes forældre var konservative, så det synspunkt ville hun gerne udfordre i begyndelsen af teenagealderen. 

– Jeg ville gerne have et andet politisk standpunkt, så jeg argumenterede ofte imod mine forældre. Indtil det på et tidspunkt gik op for mig, at det var bedre at være tro mod mig selv og mine holdninger end at trodse dem, for jeg er konservativ, siger Merete Scheelsbeck og læner sig lidt frem, mens hun lægger tryk på ordet ”er”. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her