Gå til hovedindhold
Arbejdsmarked
Børn
Uddannelse

Jeg fik lavet hul i ørerne med en stoppenål

En onsdag formiddag i oktober er 4. klasse på virksomhedsbesøg på plejehjemmet Bernadottegården i Hadsund, og 7. klasserne bliver vist rundt på JKF Industri A/S i nabobyen Als om eftermiddagen. Begge ture er arrangeret af Mariagerfjords erhvervsplaymaker.

08. 11. 2018 - kl. 08:00
Tekst af Sidsel Boye

De fire skolebørn Vera, Julie, Naja og Linus sidder tæt sammen i sofaen inde hos 82-årige Lissy, som har boet to år på plejecentret Bernadottegården i Hadsund. De fire er sammen med resten af deres 4. klasse på virksomhedsbesøg. Faget hedder uddannelse og job, og eleverne har forberedt sig hjemmefra. Blandt andet så de kan stille nogle spørgsmål til beboerne.

Lissy synes, det er dejligt med besøg. Hun elsker børn, og de fire spørger sig frem til, at hun selv har to børn, seks børnebørn og fem oldebørn. Hun er født i Hobro og har været medarbejder på en institution for handicappede i 25 år. Et job, hun var meget glad for.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her