Gå til hovedindhold
Byråd
Navne

Hospicet er mit helle fra de politiske slåskampe

Marie-Louise Brehm Nielsens (Lokal) hverdag er kontrastfyldt. Som sygeplejerske på et hospice skal hun være omsorgsfuld, og som byrådsmedlem i Lolland Kommune skal hun tænke taktisk, for politik byder indimellem på verbale tæsk, hvilket også har ført til et partiskift.

Som ansat på hospice skal man kunne bevare roen i svære situationer, forklarer Marie-Louise Brehm Nielsen. Foto: Sascha Reiffenstein Petersen
22. 11. 2018 - kl. 08:00
Tekst af Sasha Reiffenstein Petersen

Fra billedet på væggen ved indgangen til Svanevig Hospice i Bandholm, lige uden for Maribo på Lolland, smiler kronprinsesse Mary, der var på besøg i 2017. Man mærker straks roen, når man træder ind ad døren. Her er dæmpede stemmer og ægte, omsorgsfulde smil. 

Marie-Louise Brehm Nielsen, der både er sygeplejerske og kommunalpolitiker, viser rundt på den ene af sine arbejdspladser, hvor kræft-, lunge- og hjertesyge får smertelindrende pleje i den sidste tid af deres liv. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her