Gå til hovedindhold
Skole
Kommunikation

Aula kan rydde op i kaotisk kommunikation

Til sommer skal alle skoler, forældre og elever kommunikere gennem den nye platform, Aula, som erstatter Forældreintra. Det er en god anledning til at se samarbejdet mellem skole og hjem efter i sømmene og udarbejde retningslinjer for god kommunikation, mener skoleledere og KL.

Efter sommerferien skal to millioner brugere vænne sig til Aula, der erstatter Forældreintra fra sommeren 2019. Foto: Sara Gangsted / Ritzau Scanpix
07. 02. 2019 - kl. 08:00
Tekst af Thomas Kokholm

Det er svært at finde nogen, der for alvor ønsker sig kontaktbog­en af papir tilbage, selvom regeringens stresspanel fik placeret den håndskrevne analoge kommunikationsform i den offentlige debat for en stund. 

Debatten opstod, da stresspanelet i forrige uge kom med 12 anbefalinger. Her blev skolernes Forældreintra udråbt til at være en stor synder, der giver forældrene stress. Stresspanelet anbefalede også, at man dropper det nye system, Aula, der skal erstatte Forældreintra fra sommeren 2019. I stedet skulle kontaktbogen igen ned i skoletasken sammen med madpakken. Den ide var der ikke så ikke mange, udover lærernes formand, Anders Bondo, der synes, var så god. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her