Gå til hovedindhold
Byråd
Navne

Ring til Mette hvis du har brug for hjælp

Mette Thiesen er den eneste fra Nye Borgerlige, der blev valgt ind i kommunalpolitik, og nu går hun også efter en plads i Folketinget. Hun taler ofte i telefon med borgerne og besøger dem i Hillerød, så de kan vise hende deres udfordringer med blandt andet lokalplanerne. Og så er hun imod kommunalt støttede integrationsprojekter.

Kødfrie dage i børnehaven er helt fint. Men et markant flertal af kommunalpolitikerne er ikke klar til at give forældre ret til at kræve, at institutionen serverer et plantebaseret måltid hver dag. Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix
07. 02. 2019 - kl. 08:00
Tekst af Sasha Reiffenstein Petersen

Mette Thiesen (NB) er en meget engageret politiker. Man kan se det i hendes nærværende smil, og man kan høre det, når hun fortæller om mødet med borgerne. Under valgkampen i 2017 delte hun sit private telefonnummer ud til vælgerne. Folk ringede for at stille spørgsmål til hendes politik eller for at rose hende, og hun får fortsat en del henvendelser, både på telefon og via Facebook-beskeder.  

 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her