Gå til hovedindhold
Beskæftigelse
Teknik
Turisme

Dennis er kommunens vicevært

Dennis Scharge holder byrummet rent, ordner småopgaver og taler med borgere og turister. Han er byvicevært og kommunens ansigt udadtil i en tid, hvor borgerne taler om, at der er blevet langt til rådhuset. Guldborgsund Kommune har nu udvidet ordningen, så den dækker alle de større bysamfund.

Oprindeligt er Dennis Schange uddannet murer og har arbejdet i faget til 2006. Han har også arbejdet i fragtfirmaet GLS, været P-vagt og pedelmedhjælper. Foto: Ingrid Riis
04. 04. 2019 - kl. 08:00
Tekst af Thomas Kokholm

Der er nogen, der har sparket døren op til toilettet i Sildestrup (Nord for Marielyst, red.) og har sprængt et urinal i luften. Det er ellers aflåst for vinteren. Sidste år var det toiletkummen, de sprængte i luften. Vi har været plaget af en del hærværk for tiden, forklarer byvicevært Dennis Scharge.

Han er byvicevært i Guldborgsund Kommune. Det at tage affære i forhold til hærværk er en af de opgaver, der er med i jobbeskrivelsen. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her