Gå til hovedindhold
Skole
Ledelse
KL

Med snuden i sporet

Lærerkommissionen er otte måneder fra deadline og formand og medlemmer knokler. Både Danmarks Lærerforening og KL har tårnhøje forventninger til anbefalingerne fra kommissionen med navnet Ny start. Kommissionsformand Per B. Christensen er optimistisk, selv om opgaven er vanskelig.

25. 04. 2019 - kl. 08:00
Tekst af Tom Ekeroth

Som kommissionsformand handler det om at ”holde snuden i sporet” og ikke lade sig trække i nogen retninger eller påvirke af forskellige meldinger. Derfor vil Per B. Christensen gerne fortælle om processen, men ikke om indholdet.

– Den opgave Lærerkommissionen og jeg har fået er vanskelig, og det er en relativt politiseret dagsorden, vi beskæftiger os med. Hvis jeg gik ud og fortalte om nogle mellemregninger, hvor jeg sagde noget i retning af, ”jeg fornemmer, vi er her”, så ville det gøre processen vanskeligere, og gøre det vanskeligere at nå et mål. Jeg har sagt fra starten, at jeg vil knokle for, at vi får et resultat, og det er mit indtryk, at de øvrige syv kommissionsmedlemmer er lige optagede af at finde løsninger, så vi vil helst ikke have spoleret vores proces. Jeg synes også, at DLF og KL har være gode til at give os rum til arbejdet.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her