Gå til hovedindhold

Jeg var fast ­besluttet på at løse opgaven – men det har ­været sindssygt hårdt

Fredericias kommunaldirektør Camilla Nowak Kirkedal skulle ikke blot rydde op efter den tidligere borgmester og kommunaldirektør, men også håndtere sit livs største krise. Nu er kommunen godt på vej – og hun er også selv landet godt i stolen.

Camilla Nowak Kirkedals ansættelse i Fredericia Kommune har budt på mange flere rutsjeture, end hun forventede. Men nu er der ved at være ro på, fortæller hun. foto Søren Gylling/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

17. 03. 2022 - kl. 08:00
Tekst af Mads Brandsen

Egentlig var det et ganske stille og roligt jobskifte af den slags, man høster en god bunke tillykke-hilsner for på LinkedIn. Camilla Nowak Kirkedal er børne- og ungedirektør i Odense og skifter i august 2020 til en lignende stilling i Fredericia Kommune. 

Men efter blot to måneder i jobbet ramler verden sammen om ørerne på hende i mere end én forstand. 29. september omkommer hendes mand, Jens, i en tragisk trafikulykke og efterlader hende alene med tre børn. Og efter en orlov på fire-fem uger når hun blot at være tilbage en god måned, før Ekstra Bladets afsløringer om daværende borgmester Jacob Bjerregaards (S) køb af en byggegrund begynder at rulle.  

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her