Gå til hovedindhold
Byråd

På lånt tid

Det ligger i Lasse Frimand Jensens (S) dna at tage ansvar og gøre noget godt for det sted, han er. Selvom Lasse Frimand Jensens far, Frank Jensen, har haft en lang politisk karriere, var det ikke ham, der fik ham til at stille op til byrådet i Aalborg. Det var tværtimod et ophold i Afrika, der gjorde udslaget.

Foto: Cathrine Ertmann

03. 11. 2022 - kl. 08:00
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

Formand for elevrådet, formand for basketballklubben, engageret i studenterforeningen Frit Forum på Aalborg Universitet.
Det har aldrig ligget Lasse Frimand Jensen fjernt at engagere sig. Faktisk mener han, det ligger i hans dna. Som søn af Frank Jensen (S), tidligere minister og overborgmester i København, er han vokset op i et hjem, hvor politik fyldte særdeles meget.

– Mine forældre mødte hinanden i DSU, og deres bedste venner har de også mødt i DSU. På den måde har mange af min families venner været omkring politik og Socialdemokratiet, og det ligger i mit dna, at jeg gerne vil tage ansvar, siger Lasse Frimand Jensen.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her