Gå til hovedindhold
På hovedet

Jeg er ikke meget værd i den periode – hverken som ægtemand, far eller hundeejer

Overenskomstforhandlingerne er langtfra slut med det, man ser i fjernsynet. Når det generelle forlig er på plads, starter en lang række organisationsforhandlinger, som skaber travlhed i KL-Huset. KL-direktør Kristian Heunicke giver et indblik i maskinrummet bag overenskomstforhandlingerne, der endnu ikke kan sættes helt punktum ved.

03. apr. 2024
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

17
Februar 2024

09.47: 
Jeg har sovet få timer på en briks i KL-Huset. Jeg fik lagt mig i et rum, hvor lyset tændte, hver gang jeg vendte mig. Men det gjorde ikke så meget, for jeg lå kun i kort tid. Vi er på vej mod et generelt overenskomstforlig, men nu skal vi i hus med det sidste. Vi har allerede forhandlet i over 100 timer. I løbet af formiddagen når jeg at give o.k. til, at vi kan invitere journalister ind i KL-Huset fra klokken 12.30. Men netop som jeg har givet den besked, skriver Forhandlingsfællesskabet, at der er en knast, som kræver en politisk drøftelse.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her